Va multumim pentru interesul acordat in munca noastra!

Comanda dumneavoastra pe www.cumperipenet.ro reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

Varsta legala

Pentru a putea comanda prin intermediul www.cumperipenet.ro  trebuie sa aveti peste sau 18 ani impliniti.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care firma noastra sa refuze o comanda fara a oferi alte explicatii. In acest caz, se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client. Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Comanda minima pe www.cumperipenet.ro

Suma minima de comanda este de 30 RON+TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client 

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0773738016 . Daca o comanda a fost deja procesata si predata curierului atunci ea nu mai poate fi anulata! Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat modificarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii. 

Rezolvarea problemelor legate de plata

Decizia de a cumpara  produse de pe www.cumperipenet.ro este una sigura, deoarece  PENTRU MOEMENT acceptam doar cash la livrare adica, odata ce ati primit coletul, achitati suma datorata CURIERULUI. 

Folosirea datelor personale in comunicarea cu www.cumperipenet.ro

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra. De aceea va rugam ca datele introduse in crearea contului pe www.cumperipenet.ro sa fie actuale si corecte. Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau publicam bazele noastre de date. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.

-Numele si Adresa de email  le folosim pentru a face corectii legate de comanda sau pentru a va comunica schimbari ale comenzii dumneavoastra.

-Numarul de telefon fix /mobil le folosim doar in cazul in care este nevoie sa va contactam urgent.